Wśród różności
Dania kuchni środkowo - europejskiej, serwowane w formie szwedzkiego stołu, uświetnią każda imprezę. Mówiąc krótko - same pyszności.
MENU:
Przystawki- Babeczki z pastą tuńczyka
- Tarta z cukinią i ziemniakami
- Talerz domowych wędlin
- Domowy smalec babuni, kiszone ogórki
- Śedzie w ziołach prowansalskich w olej
- Mix koreczków
- Roladki z szynki z pastą jajeczną
- Gazpacho z pomidorów
- Sałatka wiosenna z serem camembert
- Sałatka hawajska z kurczakiem i ananasem
- Sałatka curry z brzoskwiniami
- Surówka z kapusty z jabłkiem i sosem czos
- Chłodnik koperkowy lub litewski z dymką i szc
- Rosół cytrynowy
- Krem z brokułów i migdałów
- Krem ze świeżego szczawiu
- Pierś z indyka w sosie żurawinowym z ziemniak
- Karkówka w piwie, młoda kapustka, ziemniacz
- Cytrynowy gulasz mięsno – warzywny z top
- Makaron pene po genuańsku z zielonym pesto
- Makaron w sosie szpinakowo serowym
- Sernik na zimno z owocami
- Sernik pod pierzynką z brzoskwiniami
- Jabłecznik z orzechami
- Kremowa wuzetka
- Patery owoców