Grillowanie na pokładzie
Kto powiedział, że grillować można tylko w ogródku? Aby połączyć letnią tradycję grillowania, którą my Polacy tak bardzo pokochaliśmy, z upojnym relaksem, specjalnie dla Państwa rozpalamy grill na naszym pokładzie !
MENU:
Danie główne- Karkówka w marynacie malinowo -imbirowej
- Udka kurczaka z miodem, soją i sezamem
- Szaszłyki z piersi kurczaka z cebulą i owocami
- Boczek na ostro
- Kiełbasa biała w piwie, kaszanka, salceson, pasztetowa/
- Kiełbasa grillowa
- Kaszanka
- Grillowane pieczarki nadziewane
- Ziemniaki pieczone z twarogiem i szczypiorkiem
- Sałatka z białej kapusty z jabłkiem
- Surówka z selera
- Smalec
- Ogórki kiszone
- Pikantny chutney z buraków
- Karmelizowana cebula
- Tzatzyki
- Masło czosnkowe
- Masło z chilli i kolendry
- Chleb