De Luxe
Chcąc dodać biznesowemu spotkaniu ekstrawagancji, zachwycić nowożeńców wytworną kolacją o zachodzie słońca, polecamy najbardziej wyszukaną aranżację. Statek udekorowany świeżymi kwiatami, kameralnie oświetlony, na śnieżnobiałych obrusach podane wykwintne dania i szlachetne alkohole.
MENU:
Zimne Przekąski- Kaczka marynowana w pomarańczach i jarzębinowo-różanym
- Liście winogron nadziewane baraniną i ryżem
- Tatar siekany z jajem przepiórczym
- Zielone szparagi zawijane w papier ryżowy
- Mix sałat i warzyw z twardym serem kozim, suszonymi pomidorami i pestkami dyni
- Sałata dębowa z wątróbkami drobiowymi z musem malinowy
- Krem ze świeżego szczawiu
- Zupa borowikowa z grzankami
Dania Główne
- Polędwiczki wieprzowe w sosie pomarańczowym
- Polędwica z tuńczyka pieczona z rabarbarem i szalotką
- Gulasz z jagnięciny ze świeżym chilli
- Kulebiak z ziemniaków i koziego sera na ciepło
- Słodkie ziemniaki pieczone
- Słodkie ziemniaki pieczone
- Włoskie tirami su
- Biało – czarny duet – aksamitny tort czekoladowy